Andere Projecten


Huwelijks uitnodiging

Dit zijn de uitnodigingen die ik gemaakt heb voor het huwelijk van mijn neef Bjorn met zijn vriendin (ondertussen zijn vrouwtje) Evy

Wanneer het toekomstige koppeltje mij vroegen of ik hun huwelijks uitnodigingen wou maken heb ik geen moment getwijfeld. Ik vond het een hele eer en vooral ook een hele uitdaging.
Alvorens hieraan te kunnen beginnen hebben we ettelijke bijeenkomsten gehad om te bespreken hoe de uitnodigingen er moesten uitzien en wat de mogelijkheden waren.
Na enige probeersels en vele veranderingen en aanpassingen zijn we dan tot dit resultaat gekomen
De enveloppes heb ik gemaakt uit handgeschept papier.
Dit is het mapje waarin de uitnodiging steekt.
Dit mapje bestaat uit 3 delen waarvan er 2 dichtplooien. Om het mapje te sluiten heb ik gebruik gemaakt van een strook handgeschept papier (gekleefd op een stukje karton) dat past in de gleuven die gemaakt zijn in de dichtplooiende flappen. Op de het stukje handgeschept papier dat zichtbaar blijft heb ik dan de gouden begin letters van de namen van het bruidspaar gekleefd.
Vermits we voor de uitnodigingen verschillende versies moesten kunnen samenstellen hebben we ervoor gekozen om een boekje te maken.
De verschillende teksten voor de aankondiging van het huwelijk, het waar en wanneer, de uitnodigingen, de cadeau tip enz... heb ik zelf geschreven in het Humanistisch Cursief en heeft mijn ventje dan ingescanned en uitgeprint op het gekozen papier.
De menu's moesten verwijzen naar de hoby's van de trouwers (vissen en alstaxofoon spelen). Daarom hebben we gezocht naar foto's en die verwerkt in de menu's. En dit is het resultaat geworden
Ook het kerkboekje moest gemaakt worden. Hiervoor heb ik dezelfde materialen gebruikt als voor de uitnodigingen. De tekst binnenin hebben we wel getypt omdat dit nogal veel was om met de hand te schrijven