Laatste nieuws

Nov, 2013Reisroute
reisroute

West-Europese steden cruise

Als afsluitende vakantie voor 2013 stappen we nog op een cruise die ons via enkele West-Europese steden brengt. Deze cruise heeft 2 doelen allereerst een weekje onderuit, eten ontspannen en bezoekjes aan plaatsen waar we nog niet zijn geweest. Het tweede doel is deze cruise maatschappij wat beter leren kennen om daarna mogelijk nog andere cruises er te boeken.

Deze cruise vertrekken we vanuit Amsterdam en we bezoeken gedurende 8 dagen achtereenvolgens de volgende steden: Hamburg, Le Havre, Southampton, Zeebrugge om daarna terug te keren naar Amsterdam. Het schip heeft een capaciteit van 2500 passagiers bij een dubbele bezetting en iets meer dan 600 crew leden wat maar overeen komt met ongeveer 1 crew lid per 4 passagiers wat op andere cruise schepen meestal lig rond 1 op 3. Hier komt het omdat er in de meeste restaurants wordt gewerkt in buffet vorm.

Nog een unicum deze cruise is de voertaal, waar de meeste cruise schepen werken met de voertaal Engels is hier de voertaal Duits. Een tweede unicum is dat dit schip zijn eigen bierbrouwerij aan boord heeft.