Laatste niews

Nog 0 dagen 0 uren 0 minuten tot ons vertrek.

18.07.2009

Ruim op tijd aangekomen in Rotterdam en snel kunnen inchecken. Plots was er een probleem met de kamer waardoor we een kleine upgrade kregen (mooi meegenomen). Aan boord eerst een hapje gaan eten en daarna alles gaan verkennen. Fabienne heeft een nek- en voetmassage genomen maar is daarna een beetje ziek geworden. De kapitien had ons gewaarschuwd dat er op zee een windkracht stond van 6 Beaufort. Timothy zit in de jeugdclub en ik heb de eerste show van de reis gezien. Morgen een ganse dag op zee.

19.07.2009

Vandaag gestart met een licht ontbijt. Fabienne volgde daarna een prive Joga les. Daarna een rondleiding gemaakt door de keukens van het schip waar het meeste eten aan boord wordt gemaakt.Dit gevolgd door een show-kook door een bekende Nederlandse kok, en geproefd. Dan nog wat calorien verloren in de fintess gevolgd door een middag maal om de verloren calorien terug te plaatsen. Om 15 uur is er een thee uurtje daarna Trivia en om 16 uur de film gevolgd door ons eerste gala-diner. Na het diner was het vliegensvlug naar het theater waar de show reeds was begonnen en we ook de champagne van de kapitein hadden gemist. Daarna nog een afzakker tot net voor middernacht in het Crows Nest. Morgen zijn we in Zweden.

other information

Weer Rotterdam

Cruise met de Holland America Line

In het ms Rotterdam, het vlaggenschip van de trotse vloot van Holland America, vindt u het mooiste wat de scheepsbouwkunst ooit heeft voortgebracht. Elke gast wordt in dit schip, met 127 jaar cruise-ervaring achter zich, gehuld in een sfeer van verfijnde elegantie. De gasten genieten van op glanzend Rosenthal-porselein geserveerde kookkunst, in de indrukwekkende ruimte van hun keuze: de twee verdiepingen tellende salon, met ramen hoog boven de zeespiegel, of de met kaarsen verlichte intimiteit van een Venetiaans landhuis. Kalm en onzichtbaar brengen de geavanceerde systemen van de Rotterdam de gasten snel naar avonturen overal ter wereld. Omdat ze sneller op hun plaats van bestemming zijn, verkeren zij in de kostbare omstandigheid in alle vrijheid tijd te kunnen doorbrengen op bestemmingen die tot de meest verleidelijke ter wereld behoren.

Cruise details

Dag per dag

  1. Vertrek Rotterdam
  2. Dag op zee
  3. Helsingborg Zweden
  4. Kopenhagen Denemarken
  5. Oslo Noorwegen
  6. Dag op zee
  7. Aankomst Rotterdam

Foto's van zaterdag 18-07-2008


Fabienne voor het podium in de Queens's Lounge.

Fabienne in onze ge-upgrade hut.

De Lido-pool met zijn uitschuifbaar dak.

Foto's van zondag 19-07-2008


Fabienne volgt een prive les Yoga.

Dit is het achterste zwembad.

Aangekleed voor het Gala-diner.